Digital Analytics

3133054

Beter data, betere resultaten - onze Digital Analytics oplossingen tillen je prestaties naar een hoger niveau.

We halen waardevolle inzichten uit jouw softwaredata door deze te koppelen aan een Looker Studio dashboard. Dagelijkse updates, heldere visualisaties en advies over datakwaliteit en toevoegingen worden door ons beheerd, zodat jij je kunt focussen op de essentie van je bedrijf.

Inventarisatie

Grondige analyse en overleg om de specifieke behoeften, doelstellingen en benodigde gegevens te begrijpen voor een op maat gemaakt dashboard.

Implementatie

Het daadwerkelijk opzetten en ontwikkelen van het dashboard, waarbij de verzamelde informatie wordt omgezet in een functioneel en gebruiksvriendelijk digitaal platform.

Testen en Validatie

Uitgebreide evaluatie en verificatie van het dashboard om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de vereisten, nauwkeurigheid heeft in gegevensweergave en probleemloos functioneert.

Beheer & Support

Doorlopend onderhoud, updates en ondersteuning voor het dashboard om optimale prestaties te waarborgen en eventuele problemen snel op te lossen, terwijl gebruikersondersteuning wordt geboden voor efficiënt gebruik.

Wat we doen

logo van Google Analytics 4

Google Analytics 4

Twijfel je over hoe je Google Analytics 4 moet instellen? Wij zijn er om te helpen! Samen onderzoeken we jouw meetbehoeften en passen we GA4 op maat voor je aan. We stellen je account in en ontwikkelen de relevante gebeurtenissen en metingen. Binnen een week ben je klaar om met je nieuwe meetgegevens aan de slag te gaan!
logo van google tag manager

Conversion Tracking

Ben je op zoek naar hulp bij het nauwkeurig meten van je conversies? Wij zijn er om je te begeleiden! Samen onderzoeken we jouw doelen en behoeften om conversion tracking op maat in te stellen. Of het nu gaat om het volgen van online verkopen, nieuwsbriefaanmeldingen of aanvragen voor offertes, wij helpen je om deze cruciale stappen te meten.
logo van Looker Studio

Dashboarding

Laat je data voor je werken met onze slimme dashboards die de complexiteit van databeheer verminderen. Door geavanceerde visualisatietechnieken te gebruiken, bieden onze dashboards een helder inzicht in de prestaties van je bedrijf. Ze maken niet alleen essentiële gegevens toegankelijk, maar onthullen ook patronen en trends die anders verborgen zouden blijven. Hierdoor kun je op basis van feiten en cijfers snel beslissingen nemen en je bedrijfsstrategieën finetunen voor maximale impact.

Zoek je datagedreven oplossingen? Waar wacht je nog op!

Bespaar tijd, krijg inzicht en groei in omzet.